De omgeving

Gastvrij genieten in Landelyk Lochem
Eindeloos dwalen lans water, door bossen en velden. Fietsen langs landgoederen. Genieten van kunst cultuur en muziek. Shoppen op de plaatsellijke markten en in de vele leuke winkeltjes. Of neerstrijken op een fijn terras met een lekker drankje en ambachtelijke maaltijd. In de gemeente Lochem kan het allemaal. 

Het vakantiehuis ligt op 2 km afstand van Lochem.
Vanuit onze locatie kunt u de Achterhoek ontdekken. Binnen 10 min bent U te voet op de Lochemse berg, een wandel en mountainbike gebied. 
Op de fiets is de hele Achterhoek te bereiken. Een dicht netwerk van knooppunten leidt U door het prachtige coulissenlandschap.

Activiteiten in de nabije omgeving.
In het vakantiehuis zijn folders aanwezig met activiteiten in de omgeving voor jong en oud. Bij de Lochemse VVV kunt u zich uitgebreid, laten informeren over alle mogelijke activiteiten.

Voor kinderen is het klimbos bij het pannenkoekhuis De Heikamp in Ruurlo een aanrader. Ook een bezoekje aan de "Witte Wieven" valt zeker in de smaak.

Voor mensen met een beperking behoort en fietstocht met een riksja, begeleid door vrijwilligers tot de mogelijkheden. Ook kan met met behulp van een tillift een tocht maken met de berkelzomp over de Berkel. In het zwembad de Beemd is ook een tillift aanwezig.

Cultuur in de omgeving.
In de omliggende plaatsen zijn verschillende musea aanwezig. Het Brandweer en Kristalmuseum in Borculo zijn aanraders. Moderne kunst vindt U in musea More in Gorssel en Ruurlo.

Uit eten in de omgeving.
Wilt U uit eten dan is er, op loopafstand keuze uit drie uitstekende restaurants. Ook is er veel keuze aan eetgelegenheden in Lochem en Laren.